Zobacz opinie naszych pacjentów

Zależy nam, aby Pacjenci byli zadowoleni z naszych usług, dlatego też ich opinie są dla nas bardzo ważne. Zachęcamy do podzielenia się opinią. Wystarczy wypełnić formularz online, zadzwonić pod numer (61) 669 05 41 lub napisać na adres: laboratorium@centrumdna.pl.

Opinie o CentrumDNA

Polecam, trochę drogo, ale za badanie na całe życie to nie jest tak źle. Nie zrobiłbym badania za 500 zł, bo i tak bym nie uwierzył w wynik. Tu wszystko z certyfikatami.12 sierpnia 2020 r., Andrzej z Warszawy
Mimo tej całej sytuacji udało się zrobić badanie i to z pobraniem przez pielęgniarkę – fajna opcja, bo przyszła do domu i nie musiałem pobierać sam próbek, pomogła też  z dokumentami i ze wszystkim. Super nowoczesne podejście.10 sierpnia 2020 r., Bartłomiej z Katowic
Bardzo dziękuję obsłudze centrumDNA za pomoc w wyborze badania i potem wsparcie cały czas. Naprawdę długo zwlekałem ze zrobieniem tego badania, ale miła rozmowa na czacie z panią pomogła mi podjąć decyzję. Wiem, że jest wielu facetów z podobnym problemem, a przecież ta niepewność powoduje, że czasem człowiek budzi się w środku nocy i zastanawia, czy to na pewno jego dziecko.. Przeżyłem to, ale już koniec i wreszcie mogę spać spokojnie. Dziękuję raz jeszcze.3 sierpnia 2020 r., Anonimowy
Jest ok.22 lipca 2020 r., Michał z Krynicy
Najlepsza obsługa, szybko wynik, zestaw do paczkomatu zamiast kurierem.19 lipca 2020 r., Anonimowy
Wszystko przebiegło bez problemu, jedynie musiałem dosłać nowe próbki, bo smoczek się nie nadawał. Ale wysłałem gumki z pampersa i badanie udało się zrobić. Plus, że nie musiałem dopłacać za to nic dodatkowo.11 lipca 2020 r., Krzysztof z Gniezna
Mój wnusio jest rzeczywiście mój i to najlepsze wiadomość – dziękuję centrumdna za pomoc w organizacji badania i tak szybkim wydaniu wyników. To było naprawdę dla mnie bardzo ważne i dodatkowo sympatyczna obsługa pomogła mi przez ten ciężki czas przejść o wiele łatwiej.1 lipca 2020 r., Basia z Siemianowic Śl.
Polecam, nie mam zastrzeżeń.22 czerwca 2020 r., Anonimowy
Fajna możliwość pobrania wymazów na patyczki do uszu, co szczególnie z zagranicy jest dobre. Dostałem tylko formularz na maila i potem wszystko wysłałem. Paczka nie szła super szybko, no ale to wina poczty. Na szczęście wynik był szybko.13 czerwca 2020 r., Marcin z Londynu
Wszystko ok5 czerwca 2020 r., Anonimowy
Polecam, mimo sytuacji zrobiłem badanie bez problemu. Dostawa do paczkomatu, za co plus. Probki też odesłałem w paczkomacie. Wynik przez internet.28 maja 2020 r., Anonimowy
Dziękuję za pomoc w wyborze badania, naprawdę pomocny personel, rozwiewa wątpliwości i mówi jak zrobić badanie krok po kroku.14 maja 2020 r., Mirosław z Cieszyna
Wszystko ok, nawet teraz szybko i bez opóźnień, a o to się bałem.5 maja 2020 r., Anonimowy
Zrobiłem badanie z zamówieniem pielęgniarki do domu, zależało mi na pobraniu przez specjalistę. W dobie pandemii to dobre rozwiązanie, pielęgniarka przygotowana, zachowane zasady. Czuliśmy się bezpiecznie. Fajnie, że jest taka możliwość.20 kwietnia 2020 r., Michał J. z Milanówka
Zdecydowałem się na test na ojcostwo w obecnej sytuacji, bo akurat siedzę z dzieckiem i łatwo mi było zorganizować. Chociaż się zastanawiałem, czy laboratorium działa – na szczęście wszystko normalnie. Zachowane standardy bezpieczeństwa na każdym etapie, szybko wynik.11 kwietnia 2020 r., Anonimowy
Nawet w czasach epidemii wszystko sprawnie i bez opóźnień. Zamówiłem zestaw do paczkomatu, a potem próbki też odesłałem w paczkomacie, więc super opcja na teraz. Wynik nawet szybciej niż miał być, za co dodatkowy plus.28 marca 2020 r., Anonimowy
Polecam, wszystko ok.12 marca 2020 r., Kajetan D. z Grudziądza
Polecam, nie jest to najtańsza oferta, ale cenowo średnia półka, a jeśli chodzi o jakość – najwyższa.3 marca 2020 r., Anonimowy
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, to nie ma nad czym. Najlepszy stosunek ceny do jakości, 24 markery DNA, laboratorium ma certyfikaty i działa naprawdę od wielu lat. Poytywne opinie nie są na wyrost.28 lutego 2020 r., Anonimowy
Polecam, ok.13 lutego 2020 r., Krystian C. z Warszawy
Polecam. Byłem z dzieckiem w przychodni, wybrałem badanie z zaświadczeniem, zarówno w placówce jak i telefonicznie wszystko dobrze i bez problemu. Mogłem nawet zmienić godzinę wizyty i też nie było z tym problemu.8 lutego 2020 r., Henryk B. z Poznania
Wstydliwe badanie, ale pani obsługująca w ogóle nie dała tego odczuć, za co naprawdę duży plus.24 stycznia 2020 r., Anonimowy
Wynik dobry do sądu, prokurator go uznał bez problemu, czekam na rozpoczęcie sprawy o zaprzeczenie ojcostwa. Długo zwlekałem, ale czas w nowym roku zakończyć tę sprawę.14 stycznia 2020 r., Anonimowy
Tuż przed bożym narodzeniem dostałem wynik – mimo grudnia był szybciej niż mówili. Cieszę się, bo święta spędzone w spokoju, niedługo idę do urzędu uznać dziecko.3 stycznia 2020 r., Anonimowy
Super, polecam!!!29 grudnia 2019 r., Anonimowy
Najlepszy prezent świąteczny, że mój wnuczek rzeczywiście jest synem mojego syna. Nie wierzyłam do końca, więc zdecydowałam się upewnić. To była dobra decyzja. Dziękuję i polecam.18 grudnia 2019 r., Janina B. z Mysłowic
Mimo mojego pobytu za granicą mogłem spokojnie zorganizować całe badanie, darmowa wysyłka zestawu. Jedyne co to wysyłka próbek na mój koszt, ale i tak jestem bardzo zadowolony. Nie musiałem jechać do Polski żeby zrobić badanie. Duży PLUS14 grudnia 2019 r., Ryszard L. z Niemiec
Chciałam serdecznie podziękować całemu zespołowi centrumdna!!! Wszystko super, nie mogę się do niczego przyczepić. Na pewno będę polecać!!!12 grudnia 2019 r., Anonimowy
Prawie 40 lat żyłem w niepewności i dopiero po śmierci żony zdecydowałem się na badanie. Żałuję, że tak późno, bo wynik wyszedł potwierdzający, a ja przez ten czas niepotrzebnie się stresowałem. Gdybym tylko mógł cofnąć czas…12 grudnia 2019 r., Jędrzej Z. z Katowic
Trudno wybrać laboratorium, bo tyle tego jest, ale nie żałuję decyzji – cena nie z kosmosu, certyfikaty, miła obsługa, wszystko w cenie. Chyba najlepsza oferta.1 grudnia 2019 r., Anonimowy
Wszystko ok, miła obsługa, wynik szybciej, wszystko załatwiłem bez wychodzenia z domu23 listopada 2019 r., Anonimowy
POLECAM21 listopada 2019 r., Anonimowy
Wszystko ok, jednak mogłoby być trochę taniej. Dobrze, że w cenie gwarancja na próbki, bo pierwsza się nie nadawała od dziecka (widelec) i przesłałem kolejną bez dopłaty. 13 listopada 2019 r., Robert G. z Mikołowa
To jedna z lepszych ofert na rynku, nie przesadnie drogo, a 24 markery i wynik dobry do sądu.30 października 2019 r., Anonimowy
Robiłem badanie w przychodni i wszystko przebiegło pomyślnie – godzina dopasowana do moich możliwoście (nie tylko rano jak to zwykle bywa z lekarzami), wynik po kilku dniach.15 października 2019 r., Karol Z. z Poznania
Polecam to laboratorium.4 października 2019 r., Krzysztof B. z Włocławka
To co najbardziej zachęciło mnie to badania to miła obsluga – rozmawiałem na czacie i pani poświęciła mi sporo czasu, dopasowała wszystko pod moją sytuację i dzięki temu mogłem wykorzystać wynik w sądzie.28 września 2019 r., Anonimowy
Polecam osobom, które wciąż szukają i się wahają. Nie znajdziecie lepszego laboratorium.21 września 2019 r., Anonimowy
POLECAM19 września 2019 r., Halina K. z Rzeszowa
Centrumdna to laboratorium, które łączy w sobie rozdądną cenę, certyfikaty, 24 markery i to wszystko, co wiąże się z pewnością z miłą obsługą! Mogłem liczyć na pomoc nawet w niedzielę (akurat wtedy pobrałem próbki i chciałem wiedzieć, co dalej). Prowadzą za rękę od początku do końca, a to dużo ułatwia, szczególnie że jest to stresujące badanie.30 sierpnia 2019 r., Anonimowy
Laboratorium godne polecenia.22 sierpnia 2019 r., Eryk J. z Mikołowa
Jeśli ktoś czyta tę opinię, to chciałbym tylko powiedzieć, że zrobienie testu na ojcostwo to jedna z lepszych decyzji w moim życiu!!! Naprawdę od wielu lat miałem wątpliwości i zwlekałem, a zrobienie badania okazało się szybkie i wygodne. Nie wiem, jakoś wyobrażałem sobie, że to będzie trudne i że będzie trzeba pobierać krew czy coś. A wystarczyła chusteczka od dziecka. POLECAM12 sierpnia 2019 r., Anonimowy
Polecam – wszystko przebiegło w miłej atmosferze, wynik przydał się w sądzie i wszystko poszło po mojej myśli. Jedyne czego żałuję, to że nie zdecydowałem się zrobić badania wcześniej i skrócić tych męczarni.5 sierpnia 2019 r., Anonimowy

su_quote cite=”30 lipca 2019 r., Mateusz J. z Siemianowic Śląskich” class=”ref gw5″]Polecam serdecznie wszystkim, którzy się jeszcze wahają.[/su_quote]

Wszystko w jak najlepszym porządku, miło wspominam szczególnie obsługę – przy tak delikatnej i trudnej sprawie potrafi podejść do człowieka z szacunkiem, miło i pomocnie. Takie wsparcie bardzo mi pomogło i to właśnie ten miły personel zdecydował o zrobieniu testu w centrumdna.14 lipca 2019 r., Martyna S. z Poznania
Cieszę się, że wybrałem centrumdna – długo się zastanawiałem nad tańszym badaniem, ale w końcu robi się taki test raz w życiu, więc nie można oszczędzać. A chciałem mieć całkowitą pewność, ważne były też dane osobowe na wyniku (potrzebne do sądu). Wszystko ok, więc dziękuję.29 czerwca 2019 r., Artur K. z Trzebini
Polecam.13 czerwca 2019 r., Anonimowy
Szanowni Państwo, chciałem podziękować na wsparcie i pomoc w tej trudnej sytuacji. Cieszę się, że wszystko się udało, a wynik przyszedł szybciej, co oszczędziło mi stresu.6 czerwca 2019 r., Anonimowy
Dobre laboratorium, wynik pozwolił mi wygrać w sądzie.18 maja 2019 r., Adrian Ch. z Leszna
Wszystko ok, mogłoby być trochę taniej, ale jednak za jakość się płaci.10 maja 2019 r., Artur B. z Leszna
Polecam25 kwietnia 2019 r., Dorota N. z Wadowic
Partner ma dziecko z byłego małżeństwa i chciałam po prostu mieć pewność. Uspokoiłam się, dziękuję za ten wynik i tak sprawne przeprowadzenie badania.15 kwietnia 2019 r., Krystyna Z. z Bydgoszczy
To była dla mnie trudna sytuacja, dlatego chciałbym podziękować całej obsłudze centrumdna za pomoc i dyskrecję. Poczułem się wysłuchany i zrozumiany.28 marca 2019 r., Anonimowy
Daję 5 gwiazdek zasłużenie19 marca 2019 r., Tomasz Ł. z Nowego Targu
Laboratorium zasługuje na polecenie.12 marca 2019 r., Mateusz J. z Oleśnicy
Jeśli ktoś poleca pewnego badania w rozsądnej cenie i z miłą obsługą, to polecam!!!3 marca 2019 r., Andrzej C. z Zakopanego
Wszystko szybko: zestaw, kurier, wynik.15 lutego 2019 r., Mirella K. z Rzeszów
Polecam centrumdna i dziękuję za rzetelnie wykonane badanie.1 lutego 2019 r., Marcel W. z Warszawy
Nie byłam pewna, czy synowa była wierna mojemu synowi. Jej zachowanie nie dawało mi spokoju i słusznie! Dziękuję za ten wynik, syn przejrzał wreszcie na oczy.23 stycznia 2019 r., Anna B. z Limanowej
Polecam.17 stycznia 2019 r., Anonimowy
Wysłałem smoczek od dziecka i wymazy od siebie, niestety smoczek się nie nadawał (pomieszane dna, widocznie z matką dziecka), ale mogłem za darmo wysłać jeszcze inną próbkę (pampers) i dostałem wynik. Dobrze, że nie musiałem dopłacać jak w innych firmach.11 stycznia 2019 r., Janusz J. z Poznania
Wynik dostałem tuz przed świętami, dzięki czemu będą spokojne. Dziękuję!23 grudnia 2018 r., Bartosz K. z Warszawy
Polecam – dobra jakość w przystępnej cenie. Wynik przydał mi się w sądzie.12 grudnia 2018 r., Anonimowy
Dziękuję za pomoc w tej trudnej dla mnie sprawie, wynik badania pomógł mi rozwiązać wiele problemów. Laboratorium oceniam na 5+ i cieszę się, że zdecydowałem się na Was.13 listopada 2018 r., Jędrzej Ch. z Lublina
CentrumDNA to laboratorium godne polecenia. Wszystko przebiegło naprawdę sprawnie i jestem bardzo zadowolony.2 listopada 2018 r., Jan K. z Przemyśla
Mogę z czystym sercem polecić CentrumDNA. Najbardziej zapadła mi w pamięć fachowa pomoc – człowiek może liczyć na miłą i ciepłą rozmowę, wytłumaczenie wszystkiego krok po kroku, co w takim stresie było dla mnie naprawdę ważne.25 października 2018 r., Joanna B. z Katowic
Szybko umówiłem się na badanie w moim mieście, w ogóle nie musiałem czekać. Wynik zamówiłem do paczkomatu przy moim bloku. Lubię takie wygodne rozwiązania.16 października 2018 r., Arkadiusz J. z Będzina
Lepiej nie mogłem trafić!!! Uprzejma konsultantka, szybki wynik i co najważniejsze – pewny, w końcu to 24 markery DNA. Warto wybrać to laboratorium.5 października 2018 r., Wojciech B. z Lublina
Chciałem polecić CentrumDNA wszystkim osobom, które chcą wykonać test na ojcostwo. Ja się zdecydowałem i nie żałuję. Tym bardziej, że w cenie jest gwarancja na próbki, a w moim przypadku bardzo się to przydało. Musiałem dosłać nową próbkę od dziecka (na smoczku było zmieszane DNA) i nie trzeba było nic dopłacać. Super!24 września 2018 r., Jacek K. z Warszawy
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i miłej obsługi. Zwykle w placówkach medycznych spotykam się z czymś zupełnie innym, dlatego CentrumDNA to naprawdę pozytywne zaskoczenie. Wynik wydany szybko, kurier bez żadnych dopłat. Naprawdę POLECAM!12 września 2018 r., Albert Z. z Oświęcimia
Bardzo polecam! Serdeczny personel, szybki wynik, nie mam żadnych zastrzeżeń i na pewno będę polecać CentrumDNA innym.4 września 2018 r., Katarzyna M. z Włocławka
Szanowni Państwo, serdecznie dziękuję za tak profesjonalne (a jednocześnie bardzo uprzejme) podejście do mojej sprawy. To badanie było dla mnie bardzo ważne, a pani konsultantka zaangażowała się, żeby mi pomóc i odpowiedzieć na moje pytania.25 sierpnia 2018 r., Józef Z. z Krakowa
Dziękuję CentrumDNA za pomoc w sprawdzeniu, czy jestem ojcem. Mieszkam za granicą i myślałem, że będę musiał jechać do Polski na badanie, ale nie było takiej potrzeby, z czego bardzo się cieszę.17 sierpnia 2018 r., Piotr Ch. z Londynu
Robiliśmy w CentrumDNA badanie na ojcostwo i wszystko przebiegło pomyślnie. Pobranie wymazu było naprawdę proste (pobieraliśmy w domu i trochę się tego obawiałam), a wynik przyszedł szybciej niż myślałam. POLECAM!8 sierpnia 2018 r., Jolanta C. z Mikołowa
Profesjonalizm w każdym calu, miła obsługa i pomoc. Dziękuję Państwu za wykonanie dla mnie badania DNA!31 lipca 2018 r., Mateusz K. z Sopotu
Chciałem polecić CentrumDNA. Szybko i prosto zrobiłem badanie ojcostwa i teraz mogę cieszyć się pewnością do końca życia. Dziękuję!15 lipca 2018 r., Janusz B. z Chorzowa
Polecam i dziękuję za wykonanie badania. Bardzo miła obsługa.29 czerwca 2018 r., Barbara Z. z Bełchatowa
Witam, serdecznie polecam CentrumDNA każdej osobie, która potrzebuje pewności. Wszystko przebiegło szybko i w miłej atmosferze, a wynik pozwolił mi wreszcie odetchnąć.11 czerwca 2018 r., Michał J. z Poznania

Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękuje za starania w sprawie badań całemu zespołowi w kraju i za granicą!
1 czerwca 2018 r., Marcin R. z Katowic

Z czystym sumieniem mogę polecić Ogólnopolskie Centrum Genetki CentrumDNA. Badanie przeprowadzono szybko i sprawnie. Plus za miłą obsługę.18 maja 2018 r., Anna K. z Mikołowa

Firma godna polecenia. Bardzo konkurencyjne ceny oferowanych usług; obsługa Klienta bez zastrzeżeń. Cały proces przebiegł szybko i bezproblemowo. 10 maja 2018 r., Jacek B. z Olsztyna

Centrum Genetyki CentrumDNA to firma, której warto zaufać. Wykonałem tam badanie ojcostwa w niskiej cenie. Wynik przyszedł szybciej niż obiecywali. 25 kwietnia 2018 r., Henryk W. z Radomia

Jestem zadowolony z szybkiej obsługi i będę polecać numer telefonu CentrumDNA.3 kwietnia 2018 r., Stefan M. z Gdańska

Nie ukrywam, że najbardziej obawiałem się, że tak niska cena może wpłynąć na jakość badania a wynik będzie niewiarygodny. Państwa pracownik zapewnił mnie jednak, że otrzymany wynik jest zawsze pewny i jednoznaczny, a niska cena możliwa jest dzięki wprowadzeniu ekonomicznej polityki cenowej. Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta jak i również pomyślnego dla mnie rezultatu badania.27 lutego 2018 r., Adam M. z Katowic

Kiedy znalazłem się w sytuacji bez wyjścia (tak myślałem przed wykonaniem testu) to moim jednym celem było pozbycie się tych okropnych wątpliwości oraz jak najszybsze poznanie. Wiedziałem, że jedynym rozwiązaniem jest wykonanie testu na ojcostwo, dlatego też od razu zacząłem poszukiwania odpowiedniego laboratorium. Zupełnie przypadkowo trafiłem na Państwa stronę (informację znalazłem na innej stronie) i widząc bardzo atrakcyjną cenę za badanie prywatne postanowiłem skontaktować się z Państwem. Bardzo miło zaskoczyło mnie Państwa profesjonalne i indywidualne podejście do mojego przypadku. Otrzymałem odpowiedź na wszystkie moje pytania i wątpliwości, dlatego też w pełni Państwu zaufałem i  wiem, że decyzja była słuszna.10 lutego 2018 r., Władysław G. z Wrocławia

Bardzo oczekiwałem na wyniki dlatego cieszy mnie krótki czas realizacji testu. Chciałbym również podziękować za miłą obsługę i pełen profesjonalizm.19 stycznia 2018 r., Adrian O. z Włocławka

Wyślij nam swoją opinię

  • Będziemy bardzo wdzięczni za przesłanie nam swojej opinii na temat naszego laboratorium. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna, ponieważ dzięki niej podnosimy jakość naszych usług.Jeżeli chcieliby Państwo, aby opinia pojawiła się na naszej stronie całkowicie anonimowo, to wystarczy na końcu formularza zaznaczyć opcję "Zgoda na publikację" Dziękujemy!

 


.

 

.